Operator calculator și rețele

Operator calculator și rețele

Nivel: Începător
Următoarea dată: 5 aprilie 2022
Durată curs: 3-4 luni
Număr ședințe: 16
Adresă locație: Calea Dumbrăvii 95, Sibiu 557260, România

Cursul de operator calculator vine în întâmpinarea cerințelor actuale privind utilizarea calculatorului în toate domeniile de activitate.

Cursul este practic, putând fi aplicat imediat. Noțiunile predate sunt ușor de înțeles și nu necesită cunoștințe inițiale. Cursul operator calculator se finalizează prin susținerea unui examen în prezența unei comisii a Ministerului Muncii.

Diploma obținută este recunoscută la nivel național și este autorizată de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Fiecare cursant va primi gratuit suportul de curs și va avea la dipoziție un calculator pentru lucrul individual.

Beneficii

  • Ajută orice afacere să crească: o soluție bună de rețea computerizată poate fi foarte benefică pentru afacerea, deoarece permite stocarea datelor comerciale importante într-o locație centralizată. Acest lucru permite diferitelor computere din rețea să recupereze date importante din locația principală. În plus, rețeaua computerizată permite accesarea datelor de pe celelalte computere din aceeași rețea și modificarea lor în funcție de nevoi.
  • Permite angajaților să împărtășească ideile mai ușor și să lucreze mai eficient: le crește productivitatea și generează mai multe venituri pentru companie.
  • Ajută la o distribuire eficientă a resurselor: o configurare bună a rețelei va reduce suma cheltuită pe hardware, prin crearea unei rețele de calculatoare și partajarea hardware-ului pe care compania îl are deja.
  • Îmbunătățește eficiența și volumul de stocare: după conectarea tuturor computerelor din companie, natura stocării datelor se va schimba- veți obțineți volumul de stocare combinat al tuturor computerelor din rețea.
  • Conferă libertatea de a alege cea mai bună metodă de rețea computerizată: înființarea unei rețele bussiness era mult mai dificilă în trecut. Trebuia să vă limitați rețeaua la „computere compatibile” și hardware. În prezent, un bun furnizor IT poate face ca toate componentele hardware să funcționeze bine într-o rețea.
  • Conferă flexibilitate de acces: puteți lua tableta într-o întâlnire și puteți începe să lucrați la un document. Apoi, puteți trece pe propriul computer de la birou și puteți continua să lucrați în document, exact acolo unde ați rămas.
  • Reduce costurile cu software-ul: mulți furnizori de software oferă versiuni în rețea ale software-ului lor. Acest lucru presupune să achiziționați o singură licență pentru acest produs și să o rulați pe serverul central.

Cui i se adresează?

Operatorii de calculator, experți în rețelistică lucrează adesea într-un mediu rapid, care poate fi o provocare datorită dependenței unei organizații de computere și tehnologie. Cu toate acestea, multe locuri de muncă IT oferă compensații competitive pe baza educației, abilităților și trăsăturilor necesare pentru a reuși în domeniu.

Acest curs este creat pentru cei care vor să acceseze o carieră în acest domeniu și care sunt interesați să creeze soluții la probleme dificile.

Ce cunoștințe vei dobândi?

Cursanții vor învăța cum să mențină sistemele de rețea să funcționeze în parametri corecți. Aceasta include întreținerea software-ului și hardware-ului, monitorizarea sistemului pentru eventuale probleme, analiza problemelor și crearea de planuri pentru prevenirea sau corectarea problemelor.

Ce job-uri poți obține cu această diplomă?

  • Network and Computer Systems Administrator
  • Computer and Information Systems Manager
  • Computer Network Architect
  • Computer Systems Analyst
  • Computer Network Support Specialist
Nivel curs

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Operator calculator și rețele”

Aplica pentru o lectie gratuita

    Alege curs

    ×
    Rezervă locul la Open Days

      ×
      Doresc mai multe informații

        ×
        Orientare in cursuri

          Mesaj

          ×
          Alegere tehnica de calcul

            Mesaj

            ×

              ×