CodeMaster a luat ființă în anul 2018 din pasiunea pentru programare și din dorința de a împărtăși din experiența a peste 25 de ani de programare a CEO-ului Călin Galan.

Am crescut în fiecare an și am cunoscut persoane pasionate de tehnologie care s-au dezvoltat în urma participării la cursuri.

Promovăm excelența și unii dintre cursanți au devenit traineri pe zona în care excelau.

Suntem o echipă unita și motivată de dorința unei Românii educate și Digitale.

Ne propunem ca fiecare persoană sa aibă acces la cursurile noastre și la o șansă în plus în noua eră digitală unde tehnologia va fi motorul economiilor mondiale.

Gălan Călin

Galan Călin

CEO și Senior trainer

La CodeMaster din 2018. Absolvent Facultatea de Calculatoare din Sibiu, absolvent în 2005, inginer diplomat, 2005-prezent, software developer, software architect și lead software architect dar și expert international pe coding în cadrul Continental Sibiu.

Raoul Ciomofoiu

Raoul Ciomofoiu

Senior Trainer

Lucrează la CodeMaster din 2018. Absolvent facultatea de Calculatoare din Sibiu în 2019. Finalizat masterul Managementul afacerilor industriale. Angajat multinatională, la Continental din 2017. A început ca programator și acum lucrează ca și SWPM.

Alex Ștefan

Alex Stefan

Senior Trainer

Lucrează la CodeMaster din 2018 și a terminat Liceul Gheorghe Lazăr, profil mate-info. Facultate de inginerie – profil electronică aplicată și telecomunicații (2015 – 2019). Absolvent Facultatea de Calculatoare din Sibiu în 2019. A lucrat la BCR 2015-2017 ca backend developer validare date, apoi din 2017 până în prezent este software inginer la Continental.

Anca Mondoc

Mondoc Anca

Senior trainer

Lucrează la Code Master din anul 2018. A terminat liceul Onisifor Ghibu profilul mate-info, intensiv info. Absolventă a Facultății de Inginerie din Sibiu, specializarea Calculatoare în anul 2019. Experiența profesionala – Backend developer, validare la BCR (2015-2016). Internship de vară – Olive Studio Sibiu (2 luni 2017). Tehnician calitate – Swoboda Hartmann (2017). Inginer de Sistem Informatic – 2018-prezent la Marquardt. Trainer software – Azimut Vision (2020-prezent).

Bindar Andreea

Senior trainer

Lucrează la Code Master din 2020. A terminat Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu Focșani iar apoi a absolvit Facultatea de Arte și Științe Umane, departamentul Design, programul Comunicare Vizuală și Schimbare Socială din Kalmar, Suedia, în 2021. Este în prezent studentă la master la Academia de Arte și Design din Gothenburg, Suedia. Experiență profesională – Lucrează în prezent la Netliner Agency ca Graphic Designer și Ilustrator, și la Waterboyz România ca Social Media Agent.

 

Aplica pentru o lectie gratuita

    Alege curs

    ×
    Rezervă locul la Open Days

      ×
      Doresc mai multe informații

        ×
        Orientare in cursuri

          Mesaj

          ×
          Alegere tehnica de calcul

            Mesaj

            ×

              ×