Microsoft Project

Microsoft Project

Nivel: Începător
Durată curs: 2-3 luni
Număr ședințe: 10
Orar curs:
Luni, 17:30 - 19:30
Marți, 09:00 - 11:00
Marți, 15:00 - 17:00
Joi, 18:00 - 20:00
Joi, 19:00 - 21:00
Vineri, 09:00 - 11:00
Vineri, 16:00 - 18:00
Vineri, 16:30 - 18:30
Sâmbătă, 10:00 - 12:00
Sâmbătă, 12:00 - 14:00
Adresă locație: Calea Dumbrăvii 95, Sibiu 557260, România

Acest training de Microsoft Project este conceput pentru asistarea managerilor care cunosc și utilizează tehnicile şi metodele managementului de proiect şi care doresc să folosească un soft specializat în dezvoltarea planurilor, alocarea resurselor pe sarcini, urmărirea progreselor, gestionarea bugetului şi analiza volumului de lucru.

Cursul are inclusiv o parte de aplicaţii practice, desfășurate pe parcursul a două zile de lucru intensiv. Versiunea de lucru utilizată în cadrul training-ului este MS Project 2016.

Participanţii care nu au instalat softul Microsoft Project 2016 vor fi ghidaţi de organizatori să îşi instaleze versiunea demo, oferită pe website-ul Microsoft sau pot achiziționa pachetul, care conține training-ul, dar și instalarea și licența MS Project.

Beneficii

  • Conferă o mai bună organizare a activităților (impactul întârzierilor asupra sarcinilor succesive poate fi determinat imediat).
  • Permite să coordonați mai multe proiecte simultan.
  • Ajută la obținerea de rezultate performante (urmărind și actualizând corect progresul în Microsoft Project, puteți estima mai bine data de livrare a proiectului și puteți gestiona cu succes așteptările).

Cui i se adresează?

Microsoft Project ajută utilizatorii să acorde prioritate sarcinilor, să definească activitățile necesare pentru fiecare și apoi să le atribuie membrilor echipei relevante. De asemenea, are un calendar comun al echipei, oferind vizibilitate deplină echipelor implicate. Training-ul este potrivit pentru manageri sau manageri de proiect interesați să-ți optimizeze fluxul de lucru și să obțină rezultate mai performante.

Ce cunoștințe vei dobândi?

Cursanții vor învăța elementele de bază ale Microsoft Project 2016, astfel încât să poată crea un program de proiect în cel mai scurt timp și apoi să îl împărtășească cu clienții și colegii de muncă. Folosind diferite vizualizări ale programului, precum vizualizările graficului Calendar și Gantt, vor putea gestiona informațiile despre proiect și vor putea produce rapoarte eficiente. Cursanții vor învăța, de asemenea, o serie de tehnici de rezolvare a problemelor, încercate și adevărate, pentru a-i ajuta la reluarea proiectului. După finalizarea cursului, vor ști cum să dezvolte, să implementeze și să controleze un plan de proiect care să îndeplinească obiectivele organizaționale și ale clienților.

Cine folosește Microsoft Project?

Software-ul de management al proiectului este conceput pentru a planifica, organiza și facilita colaborarea în cadrul oricărui proiect dat. Poate fi folosit de către persoane fizice, agenții, manageri de construcții, echipe de marketing sau startup-uri.

Nivel curs

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Microsoft Project”

Aplica pentru o lectie gratuita

    Alege curs

    ×
    Rezervă locul la Open Days

      ×
      Doresc mai multe informații

        ×
        Orientare in cursuri

          Mesaj

          ×
          Alegere tehnica de calcul

            Mesaj

            ×

              ×